söndag 30 mars 2008

det bästa för den här gången

Jag vill nog inte riktigt gå ut och dansa. eller träffa folk, nya folk, eller vara full eller så. att sitta någorlunda stilla och dricka lite lite vin och gå hem inte för sent och gå upp inte för sent dagen efter är helg det med. och dessutom; vadå nya människor, det är ju inte varje dag man får träffa giovanni eller emma. dem istället tack!

OBSERVERA ATT MAN SKA STÄLLA FRAM KLOCKAN EN TIMME IDAG.
missar man det missar man bussen/tåget/träffen/matchen. fråga emma, hon vet.

måndag 24 mars 2008

torsdag 20 mars 2008

hyllningar om dagarna är bra för magarna

MAGDALENA FYLLER 23 ÅR IDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!


jag missar kalaset och kladdkakorna. tragglar mig istället igenom lagboken och längtar till ledighet. har varit på bibblan, lånat Gosskören, Frihetens Pris, Zozo, Pans Labyrint, Att Återvända och The Station Agent. Vilka ska man se?

onsdag 19 mars 2008

måndag 17 mars 2008

HOME IS WHERE THE HEART IS:

jag brukade säga HOME IS WHERE I PUT MY TOOTHBRUSH ett citat från säkert någon cool vagabond. min sångpedagog under tonåren påpekade att jag ofta försökte spela modigare och tuffare än vad jag är, hur hon nu kunde veta det.


lördag 15 mars 2008

lite för kort

Jag når inte upp.
Även om jag är mitt bästa jag. Den bästa Mia jag kan vara. Glad, självständig, smart. Det räcker inte alltid. Jag når inte upp dit jag vill och får inte det jag vill ha. Sånt jävla nederlag. Hur fan ska man orka fortsätta försöka? Hur ska man fortsätta kunna tro att man ändå är värd. förstår inte.

fredag 14 mars 2008

bilprovningen

kära peggy gick inte igenom besiktningen idag... lite vajsning med bromsarna och det är ju inte bra.

ronneby är sig likt - fantastiskt. jag mötte kaisa på willys och på kupan kostar alla klädesplagg 10 kr. nu är jag dock i bökevik och testsurfar tres mobila bredband. mamma lagar mat och pappa eldar. hej hopp

måndag 10 mars 2008

längtan



jag längtar så efter min nya bästis. åh vad vi kommer ha roligt ihop. du och jag tar oss an framtiden tillsammans. sida vid sida i lust och nöd. postens paketservice säger att du inte dröjer länge. kan knappt bärga mig!

torsdag 6 mars 2008

studier



man får inte roligare än vad man gör sig. det blir inte bättre film än vad man har fotograf.

tisdag 4 mars 2008

père lachaise

jag har tittat på edith piaf-filmen, "la vie en rose". (som inte gör så mycket om den förväxlas med den belgiska filmen "ma vie en rose", för den är också bra.) och nu är jag imponerad över skådelspelerskan marion cotillard, hon som spelade edith. se den om ni har tid. och åk till paris om ni har råd. där finns så mycket. den här till exempel finns i paris, jag promenerade på père lachaise en förmiddag 2005:




"gud återförenar de som älskar varandra" - E. Piaf

(på ett annat ställe på graven står det "gentil papillon, va lui dire que je l'aime"; "snälla fjäril, flyg till honom och säg att jag älskar honom"(?). någonstans ifrån har jag hört att det skulle stå "je ne regrette rien" (jag ångrar ingenting) men det är alltså inte sant.) och på bourdieus sten står det inget alls.

men den här helgen som kommer snart är skåne bättre än paris, överlägset. fia kommer!