torsdag 20 mars 2008

hyllningar om dagarna är bra för magarna

MAGDALENA FYLLER 23 ÅR IDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!


jag missar kalaset och kladdkakorna. tragglar mig istället igenom lagboken och längtar till ledighet. har varit på bibblan, lånat Gosskören, Frihetens Pris, Zozo, Pans Labyrint, Att Återvända och The Station Agent. Vilka ska man se?

10 kommentarer:

Anonym sa...

Lätt att du ska se pans labyrint. Eller alla är nog bra men det är en cool film. Du kanske ska vara med någon för på ett ställe är den lite läskig. Jag fick nästan hålla elsa i handen när vi såg den!

Lisa sa...

hmm jag kan nog tvinga någon att komma hit. har aldrig sett film med elsa så jag vet inte vem av oss som är harigast men för säkerhets skull kanske jag ska vänta tills julia kommer innan jag ser den.

Anonym sa...

ja pans labyrint och gosskören är grymt bra! station agent är rätt bra, frihetens pris är bra men sjukt deppig. Zozo är rätt söt, inte jättebra. ha det kul med filmerna! puss

Anonym sa...

frihetens pris. sen pan, sen station agent

Anonym sa...

jag har redan sett frihetens pris en gång och det var då vi storbölade en hel stolsrad inne på kino. tror jag är redo för en andra visning, förhoppningsvis i sällskap med några förstahandstittare. vad gäller Pan så funderar jag en del på om jag bör se den öht. är det en skräckfilm, jag fattar inte?

Anonym sa...

Nej nej den är inte alls skräckigt. Det är en saga och sagor har ju små hemskheter då och då. Men det går över... Det var jag som var harig, inte elsa. Hon var stencool.

Anonym sa...

Pans labyrint är super duper bra! inte skräckis. Handlar om spanska inbördeskriget och en liten flicka..

fian sa...

pans labyrint är kankse den värsta film jag sett! jag fattar inte, vaddå inte skräck? nu är jag iofs inte så inne på den genren, så därför borde jag kanske inte yttra mig. men jag trodde jag skulle se en saga/fantasyfilm och fick värsta skräckupplevelsen. se den INTE lisa!!

Anonym sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Câmera Digital, I hope you enjoy. The address is http://camera-fotografica-digital.blogspot.com. A hug.

Anonym sa...

åh det var ju skiftande bud om pans labyrint må jag säga. jag har i alla fall sett gosskören och frihetens pris vilken gjorde mig besviken eftersom jag hade skyhöga förväntningar sedan kino-upplevelsen. mamma är sjuk och har även hunnit se zozo och the station agent som hon var nöjd med.