måndag 12 april 2010

Semesterplanerna

Hej
Jag har fått mail från Ronneby kommun som doftar chans till sommarjobb. De undrar när jag vill jobba. Jag undrar också det. Därför frågar jag er nu när ni tänkt att pricka in era semestrar i sommar? Och var ni kommer tillbringa dem. Hur planer är på queertopia, fjällvandringar och tågluffar? Skriv en kommentar vettja.

7 kommentarer:

Tove sa...

Som det ser ut nu, jobbar jag hela juni med utvärderingen av traineeprogrammet (igen fast med betalt) sen hoppas jag kunna hitta ett sommarjobb till i Juli, vi får se hur det kommer gå med det, annars går jag nog en sommarkurs i år igen. Och i början av augisti åker jag nog till USA med emelie och amanda för att i mitten av augusti dra vidare till Hawaii. Aloha.

Lisa sa...

ALOHA!

Julia sa...

v 28 satsar vi på att gå jämtlandstriangeln. Tror att Oskar o Nadja hänger på, alla som vill är välkomna! Sen v 29 är blekingevecka, och förhoppningsvis mer än så. Jag ska jobba 2v i augusti. Vill jobba mer, kanske norge hela aug...?

Lisa sa...

jag har nu fått löfte om sommarjobb i ronneby. det är mycket bra för min ekonomi. så dit ska jag.

Lisa sa...

och den 28:e maj kommer jag till skåne. Linas sista helg i skåne innan grönland. och den 22:a juni till kanske 9:e juli är jag i kroatien.

fia sa...

åh vad bra lisa! väldigt fint att det ordnade sig så som du ville. jag har inget jobb än och vet alltså inte var, hur och när jag ev jobbar...

mia sa...

Jag ska jobba jobba i malmö eller kristianstad, skåne säger vi helt enkelt. Och bada på djuphavsbadet. Sen blir det nog en vecka hos Hanna i Tromsö, kanske blir det en lite fjällvandring när man är i närheten av berg å sånt. Men mest jobb...