söndag 19 september 2010

Mitt val!

Vet inte riktigt om det är mitt val för får jag en härlig demokratikänsla. Men trots att jag försöker se det som obetydligt hade jag ett svårt val idag.

Första tanken är att våga vägra för jag vill att det skulle ha mer betydelse, men sen tänker jag, men fan borgarna för ju trots allt en lite värre politik. Även om politikerna är samma skräp vart de än står. Så jag kom fram till att det i vanlig ordning skulle röstas ändå. Jag tror dock det blev något av ett felslut i mitt logiska resonemang när allt kom omkring.

Dagen började med att jag skulle rösta V, för det var ju att rösta bort borgarna som gällde. Men sen när jag började tänka på att de nu också är en del av vårt nya 2-partisystem och deras stöd till helt galen högersossepolitik så tänkte jag om. Kunde inte tänkte jag och det vanliga, men fan det är ju redan stor skillnad. Men sedan kom jag tillbaka till vänstern med tanke på förhoppningen om att de onda skulle bli tvingade att bilda en minoritets regering i vart fall. Kom på att jag i och med det nästan hoppas på SD in i riksdagen, för att de förmodligen i vart fall skulle försvaga högern rätt rejält. Och eftersom det verkar som det inte räcker med 4 år av skitpolitik och galna ministrar så kanske en svag minoritetsregering kan få folk att reagera.

Så på väg till lokalen tänker jag V, jag får lappar av nån valarbetare. Men sedan kommer jag på att jag aldrig ångrat att jag valde fi före v föra valet. Och att jag tycker att fi är bättre än v och att fi inte jobbar med sossar,för mig står det för en riktigare opposition även om de inte alls går långt nog. sånt jävla gullande mellan samtliga partier.

Därför blev det till slut fi, och jag som säger mig rösta mest för att rösta bort så röstar jag ändå på något som inte kommer göra till eller från på det området. Men fan heller att jag om jag röstar på ett sämre alternativ framför ett bättre.

Nästa val finns ett nytt och bättre alternativ, lätt.

1 kommentar:

Kraxpelax sa...

Nu har den politiskt-mediala överklassen och den organiserade brottsligheten gjortgemensam sak mot Sverigedemokraterna. Demokratin är hotad. Då kan jag omöjligt tiga. Det är en medborgerlig PLIKT nu för alla oss som GILLAR OLIKA att slå till mot den falska vänsterns diktatursträvanden.

Samtidigt känner jag mig skyldig att sprida ljus över det verkliga HIV-läget i vårt land.

Denna sida upp!