söndag 27 januari 2008

gadget girl

jag har brist på bl.a. böcker. både sådana jag vill läsa och sådana jag måste läsa för att utbilda mig. så jag läser lite på nätet istället och ibland hittar man en blogg som man bara måste tipsa om.

4 kommentarer:

fia sa...

det är väldigt roligt med bloggar. det är det verkligen. synd att jag inte får jobba natt längre. perfekt att fördriva tiden med när det var lugnt med några timmars bloggläsande. inte alls samma sak att läsa hemma, då får jag mest dåligt samvete när timmarna flyger iväg i bloggarnas underbara (nå ja) värld. läste förresten magnus ugglas blogg en natt. (hade jag kunnat länka hade jag kanske gjort det nu.)för den ska ju vara så himla kul har man hört. det var den inte. så klart.

nu har jag glömt hur jag ska göra om jag vill göra nya inlägg. det är ju konstigt. men är det någon som kan hjälpa mig på traven kanske?

Anonym sa...

kära du vad glad jag blir om du tillbringar tid i bloggarnas värld till att skriva vad du gör när du inte längre jobbar natt.

du kommer ju uppenbarligen ihåg hur man loggar in eftersom du skriver kommentarer med ditt bloggernamn... logga in uppe till höger i listen så kommer du att kunna klicka på "new post" eller ny post eller vilket språk du nu har inställt på så bör det inte vara så mycket krångligare. säg till om du får problem. puss

fia sa...

hej lisa, nä det går inte att logga in på någon av mina mejladresser så jag får upp "ny post" eller liknande. åh vad jag blir trött som bara glömmer bort hur jag ska göra igen och igen och igen. det enda jag kommer fram till är att "skapa en ny blogg" eller nåt sånt. puss puss saknar dig lisan

Anonym sa...

hej älsk, kolla om du fått ett mail till din fidonilsson-mailadress nu?