söndag 9 november 2008

Oförmågor

Halleluja, det värmer en flitig skribent att se så många inlägg på bästa livet. Riktiga bloggare har en bok där de skriver upp sina blogginläggsutkast. jag har bara mitt egna dåliga minne, ojoj vad dåligt det är. Vet att jag läste det här, kopplade till något annat, påbörjade en analys och sen gick jag till parken och tappade bort mig lite.

3 kommentarer:

fian sa...

Åh det är ingen brådska kära du, jag sitter här och väntar.

Anonym sa...

äh jag vet inte. det är så mycket det handlar om att föra den kamp man vill föra, att vara smart men också modig. att ha kortare mellan tanke och handling. och att vara "öppen". och sen kan man också läsa på yelah.net som har ett bra tema just nu om machovänstern. jag vill träffa er. jag vill smida planer.

fian sa...

Jag känner mig personligen långt långt långt ifrån aktioner som politiska handlingar och jag tänker att det är sorgligt att jag skulle "bli" så här... Sorgligt att handling som politik tappades bort så fort jag valde ett liv på landet långt ifrån Lund och jag undrar hur jag någonsin ska kunna "hitta tillbaka" eller hur jag nu ska uttrycka det. Mina tankar är ju i stort sett det samma som innan och det är som att jag tappat hoppet om förändring på något vis eller att jag är för lat eller för osäker för att leta efter likasinnade där jag befinner mig för tillfället.