söndag 26 juli 2009

Anne i Malmö

Någon dag för bara ett tag sedan så fick jag en oväntat ledig eftermiddag. Jag och Anne firade genom att fika i slottsträdgården, besöka sopstationen och dricka drinkar på Prins Bernhard. Fia, Lina, Maria, Linda + bror dök också upp. Man kan fira så mycket; att Anne flyttar till Malmö, att det är fint väder, att vi är i våra bästa år etcetera.




8 kommentarer:

fia sa...

Åh vilket fint folk!

My sa...

ahh det låter så hemskt med "våra bästa år"! vad betyder det? härifrån är det bara nedför? har man inte kul nu så är man skrewed for life?

Andreas sa...

Jag ser på det som att "våra bästa år" vara skitlänge. Alltså att det är ett väldigt stort spectrum. Och jag tror inte ens jag varit i dess zenit än.

Lisa sa...

nä jag tror att om jag inte någonsin igen får så roligt som jag hade när jag var 15 så kommer det att vara mina bästa år.

Andreas sa...

Men lisa? det är ju du som just sagt att vi är i våra bästa år just nu i ditt inlägg.

lisa sa...

jamen det är ju sånt man SÄGER. vem tror det, ärligt? riktigt gött blir det väl när man är pensionär kanske.

fia sa...

Men näe väl? Jag tänker nog helst lite som Andreas när det gäller det här. Fast det är kanske för att jag skulle bli alldeles för deppig annars? Jag vill ju helst inte ha gjort mina bästa år redan, och inte heller gå och vänta på dem, för att kanske eventuellt få uppleva de bästa åren längre fram.

sarathyra sa...

jag tänker ALDRIG fira att Anne flyttat till Malmö.
ALDRIG!
HÖR NI DET!