onsdag 11 mars 2009

Afterwork fredag

Jag blev sugen på öl nu, kanske borde jag bara göra slag och dricka en, men det är ju egentligen sällskapet som är det viktiga. Därfär undrar jag om vi inte borde träffas och dricka en till flera öl imorgon, nä det är ju bara onsdag... så på fredag öl?? vi = alla som både kan och vill.

Jag menar det är ju kul med både öl och samkväm och jag för en tror inte jag har något som skulle va roligare att göra på fredag.

13 kommentarer:

Anonym sa...

efter att andreas förklarat för mig vad han menar så är jag säker på att jag också vill. helst hade jag velat vara ute i god tid, typ 17, och gå till gertrudsgatan eller buddha-stället för att det finns tilltugg där.

Anonym sa...

öl klockan 17 fredag vill jag dricka mycket. heja!

Magda. sa...

jag vill! och tror att jag kan. Jag tycker också som Lisa tycker. tilltugg är gott

Anonym sa...

Jag vill också. fast jag får inte dricka för många för jag ska jobba på lördag. kan ni vara vänliga att påminna mig om det så att jag inte skenar iväg. för öl är ju så förbannat gott...

Anonym sa...

Frågan är vem du kan lita på att säga åt dig att inte låta det skena. Vi verkar ha fler uppviglare än "dämpare"?!? i vår omgivning.

Anonym sa...

jag kan se till att det inte går överstyr... höhöhöhö

ska vi säga buddha lounge? http://www.buddhalounge.se/page/

kan tänkas att det blir fullt snabbt, borde vi ses redan kl. 16?

Anonym sa...

tror jag och anne bestämmde fem just nu. så fem imorgon på buddah. hurrrrrrraaaaaaaaaa

Magda. sa...

nästan så att man blir sugen på att boka bord, bara för att vara riktigt säker. haha. klockan 5 på buddah lounge! va trevligt det kommer bli!

molly sa...

får jag också följa med?
/malin

Anonym sa...

"Alla ska med"

Anonym sa...

vad många inte visste var att andreas i själva verket satt med i den topphemliga grupp, bestående av bl.a. förre statsministern Ingvar Carlsson och det medelmåttiga leeds-proffset Tomas Brolin, som utformade socialdemokraternas valkampanj 2006.

Heja öl!

Anonym sa...

och vänta lite nu... är vi säkra på att buddha bar finns kvar? vill inte råka ut för volym-debaclet en gång till.

Anonym sa...

meh, jag har ju i alla fall postat en länk till en sida tillhörande en bar som påstår sig heta buddha lounge som påstår sig vara öppen. jag vet inte var det där stället som skulle heta st gertrudsgatan ligger men förslagsvis på st gertrudsgatan och det är ju i varje fall nära den påstådda djäknegatan 9 ifall det skulle visa sig vara ett tomt hål bakom fasaden.